LEDsale

Support: 36 98 82 70

LEDsale Danmark

LED Vækstlys

LED Vækstlys

Til alle jer med grønne fingre! Med en vækstlampe eller to kan du virkelig sætte skub i dine planters vækst. Den danske sol kan til tider være noget utilregnelig, men med en vækstlampe er du sikker på at dine planter får det lys som de har behov for! Vi har et stort udvalg af vækstlys og Danmarks billigeste priser! Vi har både integrerede LED vækstlys, LED vækstlys med armaturer og LED vækstlys pærer. Du kan både finde vandtætte LED vækstlys og styrker helt op til 700 watt. Der er således meget forskelligt at vælge imellem og du burde uden problemer kunne finde noget som falder i din smag.

Vi sørger naturligvis for lynhurtig levering, høj kvalitet og billige priser. Skulle der opstå problemer med dit nye LED vækstlys, så ring eller skriv endelig til vores support!

1 vare(r)

pr. side

1 vare(r)

pr. side

LED Vækstlys

Alle vores LED vækstlamper er miljøvenlige og indeholder ingen skadelige stoffer såsom bly, kviksølv, xenon og argon. Pærerne er også designet til at kunne lyse i mere end 50.000 timer, så du ikke behøver at skulle bekymre dig om at udskifte pærerne lige foreløbigt. LED lys bliver heller ikke varme som ældre lysteknologier gør og du behøver derfor heller ikke at skulle bekymre dig om brandfare eller om hvorvidt lokalet bliver for varmt. Det er derfor også muligt at placere et LED vækstlys tættere på dine planter, så de får endnu mere lys.

Kontakt os