LEDsale

Support: 36 98 82 70

LEDsale Danmark

LED Udendørs Lys

LED Udendørs Lys

I denne kategori finder du en masse udendørs LED lys! Vi har mange forskellige varianter i vores sortiment, fælles for dem alle er dog at de er nemme at montere og at de alle er af høj kvalitet. Vores erfaringer fortæller os at vores kunder oftest monterer disse lys ved deres blomsterbed, fiskebassin eller i nærheden af deres terasse. Dét at man kan montere dem så mange forskellige steder gør at de er utrolig fleksible og funktionelle. Alle vores LED udendørslys er desuden 100% vandtætte så du ikke behøver at bekymre dig - selv hvis det skulle øsregne. Tag et kig på vores store udvalg her på siden og find frem til det du står og mangler! Vi har blandt andet både udendørs indbygningsspots, LED lamper med solceller og LED lys forklædt som havenisser!

1 til 10 af 14

pr. side

1 til 10 af 14

pr. side

Udendørs Belysning

Vores LED udendørs lys er utrolig nemme at installere og så er de godt beskyttet mod elementerne, så du behøver ikke at bekymre dig om regnvejr m.m. Alle vores lamper holder desuden også til vintervejret, så du kan gøre brug af dem året rundt og skabe en hyggelig stemning. Terassen om sommeren i sommerhuset kan kun blive mere hyggelig med lidt hyggebelysning rundt om. Vi har mange forskellige modeller her på siden, så gå på opdagelse og find frem til det du mangler!

Solcellelamper

Solcellelamper er og bliver den billigeste og mest miljøvenlige lyskilde du kan finde. De lader op i løbet af dagen og sørger for at haven (eller hvor end du placerer dem) er oplyst om aftenen. Mnage af vores solcellelamper fås også med et indbygget batteri som sætter ind og sørger for at i ikke lige pludselig sidder i mørke, når solens stråler er brugt op. Det er utroligt nemt at montere en solcellelampe - det kræver ikke en elektriker eller roderi med ledninger. Du sætter dem blot hvor du ønsker. Det er værd at nævne at selvom solcellelamperne fungerer i regnvejr, så er de ikke egnet til at blive placeret i vand.

Nedgravningsspot

Nedgravningsspots giver en utrolig god belysning når de er tændt og når de er slukket bemærker du dem knapt nok, da de er godt skjult. De er med til at skabe en hyggelig stemning og er ideelle til fx at oplyse en indkørsel, en sti eller et blomsterbed - det er kun fantasien der sætter grænser! Spotsene giver en god stemmning og har et flot udsende. En ting er helt sikkert og det er at dine naboer bliver grønne af misundelse! I denne kategori kan du også finde nedgravningsspot som et sæt, så du får flere i een pakke.

Kontakt os