LEDsale

Support: 36 98 82 70

LEDsale Danmark

LED Tilbehør

Her på LEDsale har vi et stort udvalg af forskelligt tilbehør til alle dine LED behov! Du kan blandt andet finde LED clips til at tilslutte flere af dine LED strips eller strimler med, uden at du behøver at kunne lodde. Vi har også en masse fjernbetjeninger til dine LED lamper så du nemt og bekvemt kan dæmpe lyset og en masse forskellige splliters (med helt op til fire stik), så du kan sammensætte din LED belysning præcis som du ønsker. Det er også her du finder strømforsyninger til dine LED strips, hvis sådan en ikke medfølger i forvejen. Alle vores LED produkter er naturligvis af høj kvalitet og fås til billige penge! Har du behov for råd eller vejledning, så send endelig en mail eller ring til os! Vi står altid parat til at hjælpe!

1 til 10 af 33

pr. side

1 til 10 af 33

pr. side

LED tilbehør hos LEDsale.dk

I denne kategori kan du finde massevis af tilbehør til vores LED produkter og uanset om du leder efter en splitter, en strømforsyning, en fjernbetjening eller noget helt fjerde, så har vi det helt sikkert! Mener du at vi mangler noget tilbehør, så tag endelig kontakt og ring til os eller skriv en mail til vores kundesupport. Vi elsker at gøre vores kunder glade og vi vil naturligvis altid gerne have det mest relevante tilbehør på LEDsale, så alle vores kunders belysningsbehov kan blive opfyldt uden problemer! Vi har 30 dages retturet, så hvis der skulle være et problem med dit LED produkt, så kan du retunere det indenfor 30 dage uden problemer. Er du i tvivl om et eller andet eller har behov for rådgivning, så holder vores kundeservice åbent alle hverdage fra 10 til 16 og står parate til at assistere dig så godt som muligt.

Skån miljøet og spar penge

Der kan være rigtig mange penge at spare når du køber LED lys. De anvender 90% mindre strøm end traditionelle lyskilder. Et skift til LED kan dermed betyde en reduktion på din elregning på op til 90%. LED lys har også en meget længere leve tid (op til 50.000 timer), så du slipper for at skulle købe pærer og udskifte dem i tide og utide. Når du køber LED skåner du samtidigt også miljøet for de farlige materialer og stoffer såsom kviksølv som findes i ældre former for belysning og så er du som forbruger med til at øge efterspørgslen på mere grønne energi alternativer.

Kontakt os