LEDsale

Support: 36 98 82 70

LEDsale Danmark

LED Sæt

I denne kategori finder du et bredt udvalg af LED sæt som er nemme at installere. Vi har både ovale og firkantede LED lys i denne kategori og du kan selvfølgelig altid købe ekstra LED lys ind hvis du måtte have behov for mere end de 3 lys som du finder i vores LED sæt. Vi har også RGB LED lys hvor der medfølger en fjernbetjening så du nemt og bekvemt kan skifte imellem de mange forskellige farver. I visse sæt følger der en strømforsyning med, hvorimod andre kræver at du køber en seperat. Du kan naturligvis finde sådan en her hos os ved at gå til LED tilbehør.

LEDsale er en butik du kan stole på og vi påstræber os altid på at levere de bedste produkter til de billigste priser. Har du spørgsmål eller forespørgsler, så ring endelig til os eller send en mail!

4 vare(r)

pr. side

4 vare(r)

pr. side

LED sæt

Vi har mange forskellige LED sæt i denne kategori og vi opdaterer løbende vores udvalg i takt med at vi får nye produkter hjem. Vi har både runde, firkantede og RGB LED lys. Til visse sæt medfølger der en strømforsyning, hvorimod andre kræver at du køber en ny. Du kan naturligvis finde sådan en på LEDsale også! Hold dig opdateret og besøg denne side igen - så er der sikkert en masse nye og gode tilbud!

Hvorfor LED?

LED lys tænder ikke blot øjeblikkeligt og afgiver godt lys, de bruger også op til 90% mindre strøm end de mere traditionelle lyskilder og så skåner du samtidigt miljøet for de skadelige stoffer som findes i andre lyskilder når du køber LED. LED teknologien er i de seneste år blevet så god at de i dag kan gengive stort set samme lys som glædepærerne. Du går dermed heller ikke på kompromis med lyskvaliteten, blot fordi du vil spare lidt penge og skåne miljøet.

Kontakt os