LEDsale

Support: 36 98 82 70

LEDsale Danmark

LED Lommelygter

LED Lommelygter

Der er sket meget med LED teknologien i de seneste år. Med en LED lommelygte er du sikker på at du får en trofast følgesvend som både kan holde længe og som sørger for at du har en ordentlig lyskilde med dig på farten. En LED lommelygte er perfekt til spejdere, til orienteringsløb eller blot til at have i bilen til nødstilfælde. Det er selvfølgelig også oplagt at have en LED lommelygte liggende derhjemme i tilfælde af at strømmen går.

1 vare(r)

pr. side

1 vare(r)

pr. side

Lommelygter med LED lys

En LED lommelygte kan hurtigt gå hen og blive en nødvendighed - specielt her i Danmark på de kolde mørke vinteraftener. Med en LED lommelygte får du en robust og slidstærk følgesvend som sørger  for at vise dig vej når du er ude og vandre i de mørke nætter. Om det så end er hestene der skal trækkes ind om aftenen eller om bilen uheldigvis skulle bryde sammen, så er det altid rart at have en lygte lige ved hånden.

  

Positive tilbagemeldinger

Vi har fået rigtig positive tilbagemeldinger på vores LED lommelygter fra forskellige dørmænd der blandt andet skriver at de er yderst effektive, når de skal tjekke om folk gemmer noget i deres hænder eller om de er påvirket af euforiserende stoffer. Så er du dørmand eller lignende og er du på udkig efter en lommelygte, så tjek endelig vores udvalg af LED lommelygter ud. En LED lommelygte holder i mange år og der er en god chance for at du aldrig behøver skifte pæren. Batterierne holder meget længere og du sparer helt op til  90% af strømforbruget.

Du kan kontakte vores kundeservice alle hverdage mellem 10 og 16. Vi vil naturligvis med glæde besvare de spørgsmål du måtte have og vi sørger selvfølgelig altid for at du modtager din LED lommelygte så hurtigt som muligt.

Kontakt os