LEDsale

Support: 36 98 82 70

LEDsale Danmark

LED Industriel belysning

I denne kategori finder du alt i LED Industriel belysning! Vi forhandler mange forskellige slags lamper som er perfekte til fx. supermarkedet og som sørger for at alle varer bliver belyst fra deres bedste side. Vores LED belysning til industrien afgiver heller ingen varmestråling og påvirker derfor ikke de oplyste varer. Et skift til vores LED industriel belysning kan også betyde at fødevarer fx holder sig længere da de netop ikke bliver udsat for unødvendigt varme. Det er således også meget nemmere at regulere temperaturen i din butik eller hvor du end måtte placere lamperne.

Ved at anvende LED industriel belysning kan du reducere dine strømudgifter med helt op til 90% og så har de en levetid på op til 50.000 timer hvilket er 4-5 gange så lang som de udbredte halogenpærer som normalvis anvendes i erhvervslivet. Foruden at spare en masse penge, så skåner du også miljøet for de farlige materialer som findes i halogenpærer m.v. og så hjælper det selvfølgelig også at du ikke skal bruge tid på at skifte pærer i tide og utide! Vores LED lamper passer til mange forskellige formål og du kan med fordel både placere dem i supermarkedet, på værkstedet eller på lageret.

3 vare(r)

pr. side

3 vare(r)

pr. side

LED industriel lys

Med LED industriel belysning får du de bedste lysforhold hvorend du placerer dem. I denne kategori finder du udelukkende de bedste LED lys for dette brugsformål. De kan oplyse store områder og så bruger de blot en 1/9 af den strøm som traditionelle pærer anvender. Du slipper også for at skulle skifte pærer i tide og utide da de holder i op til 50.000 timer! Der er således også mange penge at spare på sigt og den investering der gøres ved indkøb betaler sig hurtig hjem igen! Vi har 30 dages returret, så tøv ikke med at købe i dag! Hvis du har spørgsmål, så tag endelig kontakt til vores kundeservice der har åbent hver dag mellem 10 og 16.

Fordele ved LED industriel belysning

Vores LED industri lys kan købes i flere forskellige farver, hvilket giver dig mulighed for at drage nytte af de fordele som findes i hver farve. Du kan fx. anvende et LED lys i slagterafdelingen som sørger for at repræsentere den flotte røde farve i kødet så godt osm muligt. Eller hvad med et LED lys som sikrer at alt i frugt og grønt afdelingen ser frisk og indbydende ud? Der er mange forskellige anvendelsesmuligheder. Er du i tvivl om hvad du

Kontakt os