LEDsale

Support: 36 98 82 70

LEDsale Danmark

LED Gadebelysning

Det er tid til at opgradere gadelygter verdenen over til det smartere, mere effektive og længerevarende alternativ; gadelygter med LED teknologi. LED lys har som regel meget længere levetid i forhold til gammeldags belysnin - helt op til 50.000 timer ved fuld effekt. Verden over skifter byer, kommuner, virksomheder og enkeltpersoner deres gadelygter ud med LED belysning for at spare penge, spare på vedligeholdelse og for at skåne miljøet. Alle vores LED armaturer til vejbelysning er klassificeret IP65, så de kan uden problemer kan holde til al slags vejr. Vælg blandt andet imellem 30W, 60W, 120W, 180W og lysstyrke mellem 3.000 og 17.100 lumen!

There are no products matching the selection.

LED gadebelysning

Er du en af de borgere der ikke har et ordentligt gadelys udenfor dit hus? Eller har staten slet ikke sat gadelygter op foran dit hus? Det er ihvertfald nu mere end muligt for dig at løse denne problematik ved hjælp af de LED lamper som du finder her på siden. De egner sig selvfølgelig også til haven, hvis du mangler en god lyskilde dér. Vores udendørs LED lamper er alle af høj kvalitet og kan købes til rigtig gode priser. Vores LED gadebelysning har en lang levetid som er helt op til 80% længere end den klassiske elpære som vi alle kender. Du slipper dermed også for at skulle bekymre dig om at skifte pærer det næste lange stykke tid. Med en LED pære kan du også spare helt op til 90% på dine elregninger - det er en besparelse som kan mærkes! Vi har mange forskellige typer af LED gadebelysning i vores sortiment og de er nemme at montere på diverse facader og pæle.

Vores kundeservice er åben alle hverdage fra 10 til 16, så hvis du skulle sidde inde med spørgsmål, så ring endelig! Vi hjælper altid med et smil.

Kontakt os