LEDsale

Support: 36 98 82 70

LEDsale Danmark

Kategorier

LED Special

I denne kategori kan du finde en masse forskellige LED produkter. Vi har samlet alle vores særprægede produkter såsom julelys, lommelygter og gadebelysning i denne kategori. Du kan naturligvis også klikke dig ind på underkategorierne, hvis du ved hvad du er på udkig efter. Alle produkter du finder i denne kategori er naturligvis af højeste kvalitet. Vores LED lommelygter har fx en levetid på imponerende 10.000 timer ved kontinuerlig brug. Til sammenligning har en almindelige lommelygte en levetid på omkring 6 timer ved kontinuerlig brug. Vores LED lyskæder er perfekte til juletiden og til at sprede julestemning med. De kan naturligvis alle holde til både sne, slud og regn og kan både anvendes indendørs såvel som udendørs.

1 til 10 af 60

pr. side

1 til 10 af 60

pr. side

LED belysning

I denne kategori finder du alt vores LED lys, som måske er en smule alternativt, men som stadigvæk er super praktisk under de rigtige omstændigheder. Vores LED industri lys er fx utrolig praktisk at anvende i supermarkeder m.m, da de afgiver et utroligt godt og klart lys, ikke flimrer og så er de utrolig strømbesparende. Du kan også finde LED spotlys til udendørs brug og LED lyskæder i mange forskellige farveer. Det handler sådan set blot om at du går på opdagelse og finder frem til det du mangler. Vores LED lommelygter er værd at fremhæve - vi har fået utrolig positive tilbagemeldninger fra dørmænd på diskoteker m.m. som skriver at de er yderst effektive når de tjekker efter om folk er påvirket af euforiserende midler eller om de måtte medbringe ulovlige genstande.

Uanset hvad du måtte være på jagt efter, så er der altid en gode chance for at du kan finde det her hos LEDsale. Ved at skifte til LED lys kan der spares helt op til 90% på elregningen og da levetiden er op til 80% længere end den klassiske elpære, er der endnu flere penge at spare på sigt. Alle produkter du bestiller fra LEDsale er omfattet af 30 dages retturet og hvis du bestiller inden kl 17 alle hverdage, så sender vi din bestilling samme dag! 

Kontakt os