LEDsale

Support: 36 98 82 70

LEDsale Danmark

Kategorier

LED Skinnespots

I denne kategori kan du finde alle vores LED skinnespots såvel som fatninger og alt andet tilbehør som giver dig rig mulighed for designe lige præcis det lyssystem som du har behov for. LED skinnespots er nemme at installere og tage i brug og du kan finde mange forskellige typer, lige her på siden! Vi har blandt andet en LED skinnespots hvor det er muligt at justere strålevinklen, så du får præcis den type lys som du har behov for. Du kan naturligvis også finde højtydende skinnespots i denne kategori. Vi har også et bredt udvalg af konnektorer i mange varianter, så du kan sammensætte dit lyssystem som du vil.

Vi får hele tiden nye produkter, men er der noget som du mener vi bør have i vores sortiment som vi ikke har lige nu, så send os endelig en email eller ring til vores kundeservice og så skal vi nok se om vi ikke kan få det hjem på lager.

3 vare(r)

pr. side

3 vare(r)

pr. side

Mangler du en god lyskilde?

Med et LED skinnespot får du en fleksibel og højtydende lyskilde som ikke genererer varme og som har et utroligt lavt strømforbrug. På denne side kan du finde et stort udvalg af forskellige skinnespots og masser af tilbehør som giver dig mulighed for at tilpasse dit lyssystem præcis som du ønsker. Vi har både X, I og L konnektorer, så du kan sammensætte dit lyssystem på mange forskellige måder. Vores LED skinnespots er nemme at installere og kan med fordel anvendes hvor andre lyskilder ikke vil være i stand til at oplyse områder tilstrækkeligt. Du kan selvfølgelig også justere på lyset efter at det er blevet monteret ved at ændre på spotlysenes position. Har du spørgsmål eller har du brug for hjælp til at finde det du har brug for, så ring endelig til vores kundesupport som har åbent fra 10 til 16 på alle hverdage.

Kontakt os