LEDsale

Support: 36 98 82 70

LEDsale Danmark

RGB LED Projektører

RGB LED Projektører

I denne kategori har vi samlet alle vores RGB LED projektører. De er den perfekte lyskilde til mange forskellige formål og de kan anvendes indendørs såvel som udendørs. De modeller du finder her hos LEDsale afgiver alle en utrolig god lumen til en meget lav pris. De er også skænktætte, har en utrolig holdbarhed og en lang levetid. Er din RGB LED projektør tændt i 4-6 timer om dagen, så kan de holde helt op til 25 år! De er utrolig nemme at installere og tage i brug og det er sandsynligt også derfor at LED projektører er blevet så populære. Ved hjælp af en fjernbetjening kan du nemt og bekvemt skifte imellem en masse forskellige farver. Er du på udkig efter en anden type LED projektør, se alle vores LED projektører her.

There are no products matching the selection.

RGB LED Projektører

Vores LED projektør med RGB funktion er et rigtig godt valg, hvis du er på udkig efter en højtydende lyskilde. I modsætning til mange af de andre projektører vi har, så kan du justere lyset i disse RGB LED projektører nemt og bekvemt med en fjernbetjening. Alle vores projektører har selvfølgelig en rigtig lang levetid. Er de tændt i gennemsnit 6 timer om dagen, så kan de holde de næste 25 år! De er utrolig nemme at montere og du kan bruge dem indendørs såvel som udendørs. Glasset på projektørerne er lavet af hærdet sikkerhedsglas og med den indbyggede oventryksventil er du sikker på at der ikke bliver skabt kondens bagved glasset. Du kan bruge vores RGB LED projektører til mange forskellige ting. Oplys fx din have, din garage eller anvend det som arbejdslys.

Fordele ved en LED projektør med RGB?

Ved at anvende LED lys kan du spare helt op til 90% i forhold til hvis du anvendte en anden lyskilde og taget i betragtning af at vores projektører holder helt op til 25 år, så kan der være rigtig mange penge at spare. Det der gør LED projektører så populære som de nu engang er, skyldes både kvaliteten på det lys de afgiver og at de er nemme at tage i brug og montere hvorend du vil. Hos LEDsale kan vi kun anbefale at du anskaffer dig en RGB projektør, for du får virkelig meget for pengene og selvfølgelig et produkt i allerhøjeste kvalitet.

Kontakt os