LEDsale

Support: 36 98 82 70

LEDsale Danmark

LED Projektører med Sensor

LED Projektører med Sensor

LED Projektører Med Sensor I løbet af de mørke vintermåneder kan man have brug for noget ekstra lys i indkørslen, haven eller andre områder. En LED Projektør med sensor er en billig, simpelt, smart og effektiv løsning til at lyse udendørs områder op. LED Projektører giver en høj effekt i forhold til andre varianter – en 50W LED Pære kan erstatte en almindelige 400-450W pære. Dette vil gøre at du kan spare en masse penge og du får en pære som har meget længere levetid i forhold til de traditionelle pærer. Vi har alt fra en 10W pære til 50W pære, så du har mulighed for at få netop den mængde lys som du har brug for. Alle modeller i denne kategori har indbyggede sensorer som automatisk tænder når du kører ind i din indkørsel eller går ud af døren i haven.

4 vare(r)

pr. side

4 vare(r)

pr. side

LED Projektør med Sensor

Vi har oplevet en vækst i salg af vores Sensor LED projektører, hvilket vi er ret sikre på skyldes, at LED belysning er blevet væsentligt mere eftertragtet de seneste par år, på grund af deres økonomiske besparelser samt at de også skåner miljøet. Men hvorfor vi netop lige har oplevet en vækst i salg af LED projektører med indbygget sensor, må være på grund af, at mange danskere vægter højt at kunne få lyst deres hus samt gårdsplads/indkørsel op i løbet af de mørke vinter måneder. Så skal du ikke stå og fumle med nøglerne, og lyse med en din mobil. <br/>
Vores sensor LED projektører er også utrolig funktionelle at have ude foran sit hus eller lignende, da man automatisk får lyst op, når man f.eks. er på vej ud med skraldet eller børnene leger ude i indkørselen hen på aftenen. <br/>
Andre steder du kan benytte din Sensor LED projektør kunne f.eks. være hjemme i stalden, hvis du skal ud og fodre hestene eller lignende. Og det gælder ligeledes også ens værksted.
Og selvom man fristes til at skulle tro at det er alt for dyrt at have en projektør, så kan en 50W LED projektør rent faktisk erstatte en almindelig 450W pære. Hvilket der gerne skulle ende ud i en besparelse rent økonomisk. Og så er levetiden også væsentlige længere på en LED pære, end den vi normalt kender til. Vi har et godt udvalg af kvalitets projektør med og uden sensor til en billig pris.

Kontakt os