LEDsale

Support: 36 98 82 70

LEDsale Danmark

Kraftige LED Projektører

Kraftige LED Projektører

Hvis du har et stort område som har behov for at blive oplyst, så har vi de helt rigtige projektører til dig! I denne kategori finder du alle vores kraftige LED projektører som uden problemer vil kunne oplyse hvad end du retter dem i mod. Disse stærke LED projektører har en høj effekt på helt op til 320W og kan erstatte en almindelige 1800w projektør! Det siger sig selv at der dermed også er mange penge at spare ved at anvende en kraftig LED projektør – du kan spare helt op til 90% af hvad du oprindeligt ville bruge hvis du havde en almindelig projektør. Derudover så holder pærene i vores stærke LED projektører også utroligt længe og du sparer dermed også mange penge på vedligeholdelse af din projektør – de første mange år er der nemlig ingen vedligeholdelse!

There are no products matching the selection.

Kraftige LED Projektører

Har du et større område som du gerne vil have lyst op derhjemme eller på arbejdspladsen, så kan vi kun anbefale at du anskaffer dig en kraftig LED projektør til formålet. Vi har et utrolig stort udvalg der forbruger fra 140W og op til 320W og der kan være mange penge at spare ved at vælge en LED projektør! Helt op til 90% i forhold til traditionelle projektører!

Stærke LED Projektører

Der er foruden de økonomiske besparelser også mange andre fordele ved LED projektører - LED lys er væsentligt mere miljøvenligt og så giver det også en langt flottere belysning end de gammelsdags pærer såsom glødepærer, halogen og sparepærer. Du får også en levetid på LED lys som er helt op til 80% længere end andre alternativer. Som du nok kan se, så er der mange gode grunde til at anskaffe sig en af vores stærke LED projektører!

Kontakt os