LEDsale

Support: 36 98 82 70

LEDsale Danmark

Bærbare LED Projektører

Bærbare LED Projektører

Disse bærbare LED Projektører er perfekte til arbejdspladsen eller når du har brug for at kunne oplyse et større område. De er velegnet til alle slags vejr og kan bruges til både at oplyse små og store arealer. Projektørerne fås i farvetemperaturen varm hvid og kold hvid og har et fuldt justerbart hoved, så det kan blive tilpasset præcis som du ønsker. De er meget stabile og robuste og vil holde i utrolig lang tid og så afgiver de et utroligt godt lys. Vores bærbare projektører bruger kun 10W pærer og giver omkring 12 timers lys på et fuldt opladet batteri. Det er nemt og lige til at oplade projektørerne - du sætter blot stikket i en almindelig stikkontakt. Du kan også bruge en cigarettænder til at oplade projektøren med, når du er på farten (adapter medfølger).

1 vare(r)

pr. side

1 vare(r)

pr. side

Bærbare LED Projektører

Vores bærbare LED Projektører er det perfekte valg til byggepladsen og til dig som skal lyse et større område op. De afgiver et fantastisk lys og giver en utrolig god sigtbarhed - selv på de mørkeste aftener. En bærbar projektør kan også med fordel anvendes som et arbejdslys da det er nemt at tage med overalt og da batteriet holder en hel arbejdsdag. Et fuldt opladet batteri sørger for at projektøren kan lyse i op til 12 timer om dagen. Den kan oplades i en almindelig stikkontakt eller ved at anvende en cigarettænder.
Vores transportable LED Projektører afgiver et rigtig flot lys i farvetemperaturene varm eller kold-hvid og du kan nemt justere lyset alt efter dit behov. Armaturet er lavet af hærdet sikkerhedsglas, så projektøren kan modstå alverdens slags vejr og så sørger det for at der ikke opstår kondens bagved glasset.
Kontakt os