LEDsale

Support: 36 98 82 70

LEDsale Danmark

Kategorier

LED Projektører

LED Projektører

Her kan du finde mange forskellige LED projektører som du kan anvende til mange forskellige formål. Alle projektører i denne kategori er vandafvisende og har en IP65 beskyttelsesklassificering og kan dermed anvendes udendørs i al slags vejr. LED projektører er dermed perfekte til at oplyse din indkørsel, trappe, have eller din pool. Du kan naturligvis også anvende dem indendørs hvor du mangler en god lyskilde. Du kan også finde genopladelige og bærbare projektører som giver dig mulighed for at kunne tage en fremragende lyskilde med dig på farten, nemt og bekvemt. Vi har også projektører med bevægelsessensor, som tændes når der nogen i nærheden - perfekt til garager og andre udendørsarealer som ikke altid behøver at være oplyst. Du kan også finde projektører med RGB-funktion som giver dig mulighed for at skifte imellem en række forskellige farver. Vi har naturligvis også fjernbetjeninger i denne kategori, så du nemt og bekvemt kan skifte imellem farverne. Du finder herunder projektører med styrker fra 10 watt og helt op til 320 watt, så der burde være noget for enhver smag.

Vi sørger naturligvis altid for at afsende din bestlling hurtigst muligt og bestiller du inden kl 17.00 på alle hverdage, så sender vi samme dag! Benyt lejligheden til at skifte til LED i dag og skån miljøet samtidigt med at du sparer penge.

1 vare(r)

pr. side

1 vare(r)

pr. side

LED Projektører

Hos LEDSale finder du projektører med bevægelsesensor, fjernbetjening, udendørs projektør og forskellige farvetemperaturer såsom kold og varm hvid. En projektør kan både bruges som arbejdslys eller til hus og have. Her hos os kan du finde alt hvad du måtte mangle i høj kvalitet og til billige penge! Med ca. 50.000 timers levetid og et lavt strømforbrug vil en LED projektør hjælpe dig med at spare mange penge. En projektør bruger meget lidt strøm i forhold til traditionelle lyskilder men afgiver stadigt et kraftigt lys. Du sparer dermed ikke blot penge - du skåner også miljøet.

Høj kvalitet

Alle LED projektører i denne kategori er af høj kvalitet og har en en IP beskyttelsesklassificering på 65 (vandtæt). Vores LED projektører er alle af høj kvalitet IP65 (IP65 = vandtæt ) og er perfekte til at oplyse dit hjem, din virksomhed eller et areal ude foran dit hjem. De egner sig til brug i al slags vejr og kan oplyse store såvel som små områder. Alle de produkter du finder på LEDSale er fremstillet i overensstemmelse med CE og RoHS-standarder. Tjek venligst alle produktets specifikationer, inden du afgiver din bestilling. LEDSale er en butik du kan stole på. Vi har mange års erfaringer med internetbutikker og vi investerer utrolig meget tid på at finde de helt rigtige produkter og leverandører, så vi kan give vores kunder det bedste produkt, den bedste oplevelse og de billigeste priser!

*Vi matcher priser, incl. fragt, på LED projektører fra andre danske, e-mærkede webshops. Prisgarantien gælder op til 24 timer efter købet.  

Kontakt os