LEDsale

Support: 36 98 82 70

LEDsale Danmark

LED Paneler

I denne kategori finder du et bredt udvalg af LED paneler! Vi har både runde, firkantede og slanke paneler og du kan naturligvis vælge imellem mange forskellige modeller såvel som farvetemperaturer (varm hvid, kold hvid, neutral). Vores paneler er utrolig nemme at montere på enten dit loft eller din væg og kræver ikke at der skal bores m.m. Med en LED panel kan du hurtigt ændre belysningen og dermed stemningen i et rum! LED paneler er perfekte til badeværelser og køkkener, hvor der er behov for en mere korrekt belysning som gengiver alt præcist. Leder du efter en miljøvenlig belysning som kan spare dig for mange penge i længden? Du er havnet det helt rette sted! LEDsale er en butik du kan stole på!

Vi har mange års erfaring indenfor salg af LED produkter og vi påstræber os altid på at sikre de billigste priser, få glade kunder og på at hente de produkter hjem som der bliver efterspurgt.

2 vare(r)

pr. side

2 vare(r)

pr. side

Energieffektive LED paneler

Vidste du at LED bruger op til 90% mindre strøm end det traditionelle glødelys som vi alle kender? Der er således mange penge at spare ved at skifte til LED og du skåner samtidigt også miljøet. Vores LED paneler er alle nemme at tage i brug og montere på din væg eller i dit loft. Vores udvalg indeholder mange forskellige typer paneler og du kan naturligvis også vælge den farvetemperatur som du foretrækker (varm-hvid, kold-hvid og neutral. Vores paneler er perfekte til at bruge på badeværelset og alle andre steder hvor du gerne vil have så en god belysning som mulig.

Kontakt os