LEDsale

Support: 36 98 82 70

LEDsale Danmark

LED Strømforsyninger

Da vi forhandler en masse forskellige LED strips, så har vi naturligvis også et stort udvalg af strømforsyninger hertil. Foretrækker du at købe alt samlet, så har vi også et stort udvalg af LED Strips pakker . Alle vores strømforsyninger er af særdeles høj kvalitet og leverer præcis den mængde strøm som dine LED strips har behov for. Mener du at vi mangler et eller andet i denne kategori så giv endelig lyd! Vi vil gerne have så relevant et sortiment som muligt og naturligvis gøre vores kunder glade samtidigt. Vores kundeservice har åbent fra 10 til 16 alle hverdage og vi sidder ved telefonen, klar til at hjælpe.

1 til 10 af 22

pr. side

1 til 10 af 22

pr. side

Stort udvalg af LED Strømforsyninger

I denne kategori finder du alle vores LED strømforsyninger. De passer alle til de produkter vi sælger her på LEDsale, men skulle det ske at vi ikke har lige præcis den strømforsyning som du leder efter (hvis du allerede har LED strips m.m.), så skriv endelig og så skal vi nok se om vi ikke kan få det gjort til en del af vores sortiment. Vores produkter har helt op til 5 års garanti og skulle du være i tvivl om et eller andet så kan du altid kontakte vores kundeservice som har åbent alle hverdage mellem 10 og 16.

Hvorfor skal du vælge LED?

LEDs bruger helt op til 90 % mindre strøm end konventionelle lamper og elpærer, så du kan sikkert forestille dig hvor mange penge der kan spares, ved at fjerne 90 % af din nuværende elregning! Har du flere lamper derhjemme som er tændt flere timer dagligt? LED lys vil vare op til 40 gange så lang tid, så der er utrolig mange penge at spare på sigt. Foruden den økonomiske gevinst, så skåner du samtidigt også miljøet for de farlige materialer som findes i konventionelle lyskilder.

Kontakt os