LEDsale

Support: 36 98 82 70

LEDsale Danmark

LED Strips Pakker

I denne kategori har vi samlet alle vores LED strips pakker. Med en pakkeløsning er det nemt at komme igang med at skabe den type belysning som du ønsker i dit hjem. Alle vores pakker indeholder alt hvad du har behov for at komme igang - LED strips, fjernbetjening og strømforsyning. Det er kun fantasien der sætter grænsen for hvor du kan placere dine LED strips - vi har også stænktætte pakkeløsninger som du kan anvende udenfor. Der er mange forskellige måder at anvende LED strips på - tilbagemeldninger fra vores kunder viser at de bliver brugt til campingvognen, trappen, som nattelys og som hyggebelysning. Hvad skal du bruge dine LED strips til?

Har du spørgsmål til vores LED strips pakker, så er du altid mere end velkommen til at kontakte os. Vores kundeservice har åben alle hverdage fra 10 til 16.

2 vare(r)

pr. side

2 vare(r)

pr. side

LED Strips Pakker

Vores tilbehørspakker til dine LED strips gør det mere overskueligt og fleksibelt for dig at installere dine LED strips derhjemme. I tilbehørspakkerne medfølger der LED clips, LED strømforsyning og en fjernbetjening, så du selv kan justere på lyset. Vores LED strips pakker er idelle til dig som efterspørger en færdig løsning som blot skal monteres. Har du spørgsmål til vores produkter eller brug for hjælp til at finde det du mangler? Vores kundeservice er åben alle hverdage fra 10 til 16, så hvis du i tvivl om noget, så skal du endelig bare ringe ind! Vi sidder klar ved telefonerne.

Kontakt os