LEDsale

Support: 36 98 82 70

LEDsale Danmark

LED Clips & Connectors

Som forhandler af LED produkter, så har vi naturligvis også sørget for at du kan finde alt det til tilbehør du måtte mangle til dine LED strips her. Vi har både clips, kabler, RGB-kontrol og strømforsyninger til LED strips og meget andet! Du kan også finde tilbehør som giver dig mulighed for at montere dine LED strips på kanter og andre områder hvor det umiddelbart virker besværligt at montere. Med en fjernbetjening til dine LED strips kan du nemt og bekvemt skifte imellem mange farvenuancer og regulere lysstyrken. Er du ikke på udkig efter løst tilbehør, så kan vi kun anbefale at du tager et kig på kategorien LED strips pakker. Her finder du pakker hvor der er inkluderet tilbehør.

1 til 10 af 12

pr. side

1 til 10 af 12

pr. side

Tilbehør til LED Strips

Har du lige købt nye LED strips eller har du nogle liggende derhjemme, som du ikke helt kan få til at passe til dit hjem? Her hos LEDsale sælger vi alverdens tilbehør som giver dig mulighed for mange fleksibe monteringsløsninger til når du skal placere dine LED strips. Vi har alt fra småting såsom klips, ledninger, kabel splittere og lysdæmpere såvel som de lidt større ting såsom strømforsyninger og fjernbetjeninger.
Har du spørgsmål til et produkt eller en monteringsløsning? Vores kundeservice er åben alle hverdage fra 10 til 16, så kontakt os endelig!
Kontakt os