LEDsale

Support: 36 98 82 70

LEDsale Danmark

LED Aluminium Profiler

LED Aluminium Profiler

Leder du efter LED Aluminiumsprofiler til dine LED strips? Med vores aluminium profiler kan du skabe iøjnefaldende LED-belysning i stort set alle rum. Profiler til LED strips kan monteres mange forskellige steder i boliger, kontorer, butikker m.m. De kan også anvendes udendørs, hvis de har den tilstrækkelige beskyttelse. Vi har både U og V-formet profiler, hvilket gør det nemt for dig at montere dit lys på alle led og kanter. Aluminiumsprofilerne er transparent og LED lyset bliver derfor heller ikke afskærmet og svækket. De fås i en bred vifte af størrelser og du kan tilpasse dem til præcis den type installation som du er igang med. Derudover er de også effektive til at sprede den smule varme som LED stripsene afgiver og er dermed med til at forlænge levetiden på dine LED strips.  

1 til 10 af 25

pr. side

1 til 10 af 25

pr. side

Hvorfor aluminiums profiler?

Er du på udkig efter at spare lidt penge på elregningen, uden at gå på kompromis og undvære en moderne og flot belysning? I så fald, så kan vi anbefale disse aluminiumsprofiler med eller uden integreret lys. Du kan fx placere dem omkring dit køkkenbord eller dit skrivebord og give det et pift rent designmæssigt gøre det mere indbydende. Du bruger samtidigt også væsentlig mindre strøm ved at anvende LED belysning og så får du en lyskilde som har op til 40 gange længere levetid end en almindelig glødepære.

Vores kundesupport har åbent alle hverdage fra 10 til 16, så sidder du inde med nogle spørgsmål, så er du mere end velkommen til at ringe ind. Vi sidder klar ved telefonerne og klar til at hjælpe!

Kontakt os