LEDsale

Support: 36 98 82 70

LEDsale Danmark

Kategorier

LED Strips

LED Strips

LED strips er perfekte til skabet, køkkenet, soveværelset, kontoret, bilen, campingvognen og meget andet! Der er monteret 3M tape bagpå alle vores strips, så de er nemme at montere hvorend du ønsker det. Vi har LED satrips med IP klasse fra 20 til 68 - det vil sige at unaset om du har brug for støvsikre, vandafvisende eller vandtætte strips, til brug indendørs eller udendørs, så kan du finde hvad du skal bruge hos os. Vores LED strips fås i farverne ”varm hvid”, ”kold hvid” og ”neutral” og du kan naturligvis også finde RGB-modeller, så du kan skifte imellem mange forskellige farver, ligesom vi har strips i specifikke farver. LED strips giver dig rigelig med muligheder for at skabe en hyggelig stemning i dit hjem eller i din have - det er kun fantasien der sætter grænser!

1 vare(r)

pr. side

1 vare(r)

pr. side

Hvad er LED strips?

LED strips er et af de mest populære LED produkter på markedet og det skyldes helt sikkert at de er så fleksible og nemme at montere, hvilket giver rig mulighed for at skabe præcis den type belysning som du ønsker. Du kan fx. montere dem omkring et gammelt klædeskab, omkring dit skrivebord eller på væggen. De er utroligt bøjelige og kan anvendes på et utal af måder, så det er kun fantasien der sætter grænser! Vores LED strips er ikke blot bøjelige, de indeholder også hele 60 dioder per meter, hvilket gør dem til en af de bedste strips på markedet. Hos LEDsale kan du finde disse som standard modeller, vandtætte modeller og som RGB modeller, med hver deres særpræget anvendelighed. Standard modellen er perfekt til alle lysbehov i hjemmet, hvorimod RGB modellerne er oplagte at anvende til en fest eller udendørs på terassen og den vandtætte model selvsagt er oplagt til at placere på din båd eller i havedammen. Der er også mange som bruger LED strips til bilen, enten på undersiden eller nær kofangeren. Vores LED strips kan naturligvis også anvendes til dette.

 

LED strips, strømforsyning og fjernbetjening

Når du anvender dine LED strips skal du gøre brug af en passende strømforsyning for at tilført den korrekte mængde strøm. Du kan selvfølgelig købe den her på LEDsale hvor du blandt andet også kan finde en fjernbetjening til dine RGB LED strips, så du kan nemt kan skifte imellem de forskellige farve. Der er mange penge at spare når du investerer i LED strips. De enkelte dioder bruger næsten ingen strøm - det er blandt andet også derfor de anvendes i tekniske installationer og i computerdele, da de ikke tager energi fra de mere vigtige funktioner.

 

*Vi matcher priser, incl. fragt, på LED-strips fra andre danske, e-mærkede webshops. Prisgarantien kan gøres gældende indtil 24 timer efter købet

Kontakt os