LEDsale

Support: 36 98 82 70

LEDsale Danmark

Kategorier

LED Spotlys

LED Spotlys

Der er utrolig mange grunde til at skifte til LED Spots. For det første så reduceres energiforbruget i huset betydeligt (helt op til 90%). Hvis man samtidigt sammenligner med almindelige glødelamper, hvor det meste af energien omdannes til varme, så gør LED Spots et meget bedre stykke arbejde når energien omdannes. En anden kedelig ting ved traditionelle pærer er at de spreder lyset og ikke sender det direkte ned hvor du egentlig ønsker det. LED Spotlys lyser derimod på en mere centreret måde og i den retning du har indstillet dem til.

LEDs er næsten helt kolde, hvilket giver to væsentlige fordele - det er yderst praktisk når du skal skifte pæren (når den om mange år begynder at lyse svagere) og så sparer du en masse energi idet LEDs ikke generer særlig meget varme. Almindelige pærer bruger det meste af deres energi på at generere varme til gløden for derved at skabe lys. Med LED spotlys får du samme lys men der anvendes betydelige færre watt. Du finder et bredt sortiment af LED spotlys her hos LEDsale. Vi har blandt andet både LED spotlys GU5.3 og spotlys med GU10 fatning.

7 vare(r)

pr. side

7 vare(r)

pr. side

LED spotlys

Kært barn har mange navne og LED spotlys er derfor også kendt som blot LED spots. Du er dog havnet det helt rette sted! De LED spotlys du finder hos LEDsale er alle af høj kvalitet og med samme fatninger som du kender fra den traditionelle glødepære. Vores spotlys afgiver det samme varme og stemningsfulde lys som du kender fra glædepærene og ikke det kunstige og hvide lys som man tidligere forbandt med LED lys. En stor fordel ved LED spots er at deres lys ikke afgives i alle retninger, men istedet koncentereres og centeres der hvor du har behov for det. Spots er således perfekte til områder hvor du har behov for en god lyskilde. Det er fx oplagt at anvende i køkkenet eller i badeværelset. Du kan selvfølgelig også anvende dem til at fremvise dine souvenirs eller et stykke kunst, for at sætte det i fokus.

Stort udvalg af LED spots

Du kan finde alt hvad du måtte mangle lige her på siden! Vi har både LED spotlys til indendørs brug såvel som udendørs brug. Du kan finde spotlys med GU 5.3 og GU10 fatning og spots som kan blive lysdæmpet. De LED spots du finder her hos LEDsale er alle af høj kvalitet (anerkendte mærker såsom Osram og Phillips.) og så vi har Danmarks billigeste priser!

Kontakt os