LEDsale

Support: 36 98 82 70

LEDsale Danmark

E14 Lille skruefatning

E14 Lille skruefatning

LED pærer E14 fatning (14 mm) er den mindste standard der anvendes i Europa, så du kan være sikker på at vores LED pærer med E14 fatning passer til alle lamper med samme type fatning. I denne kategori har vi samlet alle vores pærer med E14 fatning og naturligvis udelukkende produkter af allerhøjeste kvalitet. Vi har mange typer pærer med forskellige lystemperaturer og med og uden lysdæmpere.

Der er rigtig mange fordele i at skifte over til LED belysning i forhold til tradionelle glødepærer. Dine lyspærer bruger langt mindre strøm og så får du en besparelse helt op til 80% hvis der sammenlignes med de gammeldags glødepærer og med en forventet levetid på helt op til 50.000 timer, er der mange penge at spare på sigt! Hos LEDsale kan du blandt andet finde LED pærer fra Phillips og Osram. Leder du efter en anden type LED pære? Se alle vores LED pærer her!

1 til 12 af 31

pr. side

1 til 12 af 31

pr. side

LED Pærer med E14 Fatning

Vi har erfaret at mange af vores førstegangs kunder her hos LEDsale.dk hovedsagligt kommer til os, for at købe en eller flere almindelige LED pærer fordi de gerne vil udskifte den gamle elpære derhjemme med LED lys. Vi anbefaler altid vores LED pærer med E14 fatning da den er velegnet til brug i hjemmet og udskiftelig med de eksisterende pærer. Ved at skifte til LED skåner du ikke blot miljøet for de farlige materialer der findes i andre lyskilder, du sparer også utrolig mange penge på sigt. LED pærer bruger langt færre watts til at oplyse end en almindelige elpære og så afgiver de et lige så godt lys, hvis ikke bedre. LED pærer kan lyse i helt op til 50.000 timer, så der kan være rigtig mange penge at spare og selve investeringen i LED bliver hurtigt tjent hjem igen.

Har du spørgsmål vedrørende vores LED pærer med E14 fatning eller har du brug for hjælp til at finde lige præcis den type LED pærer du mangler? Vores kundeservice har åbent alle hverdage fra 10 til 16 og sidder klar ved telefonerne, så ring endelig!

Kontakt os