LEDsale

Support: 36 98 82 70

LEDsale Danmark

Kategorier

LED Pærer

LED Pærer

LED teknologien er nu nået så langt at LED pærer uden problemer vil kunne erstatte glødepærer og halogenpærer op til 60-75 watt med et forbrug på kun 6-10 watt. LED pærer konverterer næsten ingen energi for at kunne oplyse og kan på sigt spare dig for rigtig mange penge. Det er især brugbart for dig som ønsker at oplyse specielle objekter eller områder som kræver en konstant lyskilde. Du kan spare helt op til 80% på din næste elregning og fremover! LED lys har desuden en levetid på 25.000 til 50.000 timer (alt afhængig af type, design og producent). Det er dog værd at bemærke at glødepærer har en levetid på omkring 1000 timer til sammenligning. I denne kategori finder du LED pærer med E14 og E27 fatninger såvel som G24 og G9 fatninger og vi har forhandler mange forskellige mærker! Vælg blandt andet imellem LED pærer fra Phillips, Primoflux, Osram og mange andre!

4 vare(r)

pr. side

4 vare(r)

pr. side

Fordele ved LED pærer

Led pærer er utrolig energieffektive og forbruger kun omkring 10% af den mængde strøm som en normal pære forbruger. Du kan dermed dramatisk formindske dit strømforbrug ved at udskifte dine nuværende glødepærer med moderne og energieffektive LED-pærer. Du slipper også for at at skulle udskifte pærer i tide og utide og købe nye pærer. På grund af det lave strømforbrug så er LED pærer også blevet mere og mere populære både til indendørs og til udendørs belysning. Selvom de koster mere i indkøb, så er der mange penge at spare på sigt. De grønne afgifter bliver også ved med at stige, så det er en rigtig god fremtidssikring hvis du allerede nu begynder udskifte dine pærer fra glødepærer til LED pærer.

LED og deres levetid

Levetiden på en LED pære ligger på op til 50.000 timer hvorimod en glødepærer kun lyser i omkring 1000 timer. En LED pære kan dermed lyse op til 50 gange så lang tid! Så selvom den koster 2 eller 3 gange så meget som en glødepære, så er der mange penge at spare ved at skifte til LED. Hvis du har et stort hus eller generelt har meget lys tændt, så er der især mange penge at spare! En LED pære vil kunne være tændt konstant under de rette forhold i 7 år inden at den begynder at miste sin lysstyrke.

Kontakt os