LEDsale

Support: 36 98 82 70

LEDsale Danmark

Kategorier

LED Lysrør

LED Lysrør

I denne kategori finder du et bredt udvalg af LED Lysrør! Skifter du til LED, så kan du spare helt op til 80% på elregningen sammenlignet med traditionelle lysrør. Du sparer ikke blot penge men du gør samtidigt også en indsats for miljøet når du køber LED, da de ældre lysrør blandt andet indeholder kviksølv. Et skift til LED betyder dermed også mindre spild af naturresourcer og på sigt et bedre miljø! Du behøver heller ikke at investere i et LED armatur, ballast, kondensator m.m. da de fleste producerede LED lysrør i dag er fuldt udskiftelige og kompatible med armaturer til fluorescerende lys. Dette betyder også at armaturet bevarer sit CE mærkat i henhold til de opstillede retningslinjer fra EUs Safety Board.

Hos LEDsale finder du de mest populære modeller og størrelser. Vi har både T5 og G5 lysrør og et naturligvis et stort udvalg af begge! Vi har også komplette LED sæt, hvor armaturet er inkluderet. Mangler du et LED armatur?

3 vare(r)

pr. side

3 vare(r)

pr. side

Mindre strømforbrug

LED er et godt alternativ til de gammeldags lysstofrør. De giver et langt bedre lys der ovenikøbet er mere behageligt at arbejde i, og så kan de spare dig for mange penge samtidigt med at du skåner miljøet for giftige materialer. I forhold til gammeldags lysstofrør, så holder LED varianten op til 4 gange så lang tid og du slipper derfor for at skulle udskifte dem i tide og utide. Hos LEDsale finder du Danmarks billigste og bedste udvalg og så har vi endda prisgaranti*! Du kan anvende LED lysrør til mange forskellige formål såsom køkkenlys, belysning i værkstedet, ganglys, badeværelselys, på kontoret eller til butikken. I denne kategori kan du bl.a. finde både T5 og T8 lysrør. Et LED lysrør bruger kun omkring 30% af, hvad et gammeldags lysstofrør bruger og der er således mange penge at spare ved at skifte alle ens lysstofrør ud med LED. Det er også mere behageligt at arbejde med uanset, om du bruger dem som lyskilde på dit kontor eller i garagen derhjemme.

Ingen giftige kemikalier

De gammeldags lysstofrør indeholder giftige materialer, hvorfor de også altid skal afleveres et bestemt sted på renovationspladsen således at der garanteres en sikker nedbrydning af dem. Derudover så indeholder de mange skadelige stoffer som har en negativ effekt på miljøet. Når det kommer til LED lysrør, så kan både det aluminium og det plastik der anvendes, genanvendes. 

Lang levetid

LED holder i gennemsnit helt op til fire gange så lang tid som gammeldags lysstofrør. De har en levetid på op til 50.000 timer hvorimod gammeldags lysstofrør har en levetid på 10-12.000 timer. gennemsnitligt fire gange så lang tid som de gammeldags af slagsen. Hos LEDSale finder du altid spændende tilbud og vi har altid et væld af billige lysrør i vores sortiment! Du kan både finde lysrør med og uden armatur og i de populære og mest anvendte størrelse 60, 90, 120 og 150cm. Er du istedet på jagt efter et LED lys til dit akvarie?


*Vi matcher priser inkl. fragt, på LED-lysrør fra andre danske, e-mærkede webshops. Prisgarantien skal gøres gældende inden købet.

Kontakt os